Finala Cupei României azi de la ora 19,00. Sergiu Stancu: Ne așteaptă o partidă foarte grea

Tehnicianul echipei Arcada GALAȚI Sergiu Stancu, este incântat de victoria obținută sâmbătă cu SCMU Craiova, scor 3-1 și se gândește la finala de astăzi, programată la ora 19, 00, în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași” din Brașov.

Arcada a pierdut primul set, scor 22-25, însă a revenit pe fondul mai multor erori de partea olenilor si a câștigat următoarele trei seturi: 25-20, 25-14, 27-25.

A fost o victorie muncită, așa cum ne așteptam. Astfel sunt partidele eliminatorii, au plusul lor aparte de încărcătură. Am întâlnit o formație cu o prestație bună, dar care nu ne-a surprins. Totuși, debutul nostru n-a fost cel mai bun, am făcut greșeli individuale și colective și am plătit un preț, ratând primul set. Apoi, am crescut în intensitate, mai ales în setul al treilea, pe care l-am dominat copios, și ne-am apropiat victoria. Fac precizarea că în setul 4 am remarcat o ușoară cădere, cu câteva mingi pe care le-am făcut cadou și ne-am ținut adversarii în joc.” a declarat Sergiu Stancu pentru site-ul oficial al clubului gălățean.

Tehnicianul gălățenilor a prefațat finala cu CSA Steaua, de astăzi:

Ne bucurăm, dar deja ne gândim la următorul obstacol. Am văzut semifinala Steaua – Zalău și mă așteptam ca sălăjenii să joace bine. Primele două seturi au fost foarte strânse, decise pe muchie de cuțit, însă Steaua a meritat calificarea în ultimul act. Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu o echipă care ne-a bătut acasă. Au fost două victorii de 3-2 împărțite între cele două tabere, urmează acum marea finală de Cupă. Sunt convins că vom face un meci bun și că vom câștiga trofeul!” a precizat Stancu pentru sursa citata mai sus.

Finala CSA Steaua – Arcada GALAȚI,  va începe la ora 19.00 și va fi transmisă de televiziunea publică (TVR 3). Partida va fi arbitrată de SZABO-ALEXI Paul – STOICA Bogdan.

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More