Finala de la Doha între Azarenka și Williams

Cel mai așteptat meci al zilei în tenisul mondial este cel între Victoria Azarenka și Serena Williams, întâlnirea între primele două clasate care mâine vor face schimb de locuri în ierarhia WTA.

azarenka-williams finala de la dohaCu toate acestea, alte întâlniri interesante vor fi între Nadal și Nalbandian. Și românul Marius Copil va juca în finala de la Quimper, iar în cazul unei victorii, ar urca cel mai probabil pe cel mai bun loc din carieră.

Cele două finaliste de astăzi s-au calificat în ultimul act al competiției de la Doha, după două semifinale fără dramatism. Azarenka a învins-o pe Agnieszka Radwanska cu un dublu 6-3, în timp ce Serena a trecut de Maria Sharapova cu 6-3 și 6-2.

Astfel, finala de la Doha ne propune cel mai așteptat meci, partida dintre actualul și viitorul lider mondial, asta după ce, simpla calificare în semifinalele acestui turneu i-a asigurat Serenei, locul 1 mondial, pe care îl va ocupa oficial de mâine.

Partida de astăzi este a 13-a întâlnire între cele două jucătoare, scorul fiin categoric în favoarea americancei (11-1), singura dată când Azarenka a învins-o pe Serena, fiind în 2009 în finala de la Miami.

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More