Florentin Pera noul antrenor al vicecampioanei Dunărea Brăila

Handbal Club Dunarea Braila are un nou antrenor principal. Florentin Pera a semnat cu vicecampioana un contract valabil pe doua sezoane. În varsta de 37 de ani (nascut la 18 noiembrie 1979), Florentin Pera reprezinta unul dintre varfurile noii generatii de antrenori romani si, in ciuda tineretii sale, are o experienta notabila pe prima scena a handbalului feminin autohton.

În septembrie 2012, Federatia Romana de Handbal l-a desemnat pe Florentin Pera antrenor secund al echipei nationale de handbal feminin a Romaniei unde a stat pana in ianuarie 2015.

“Vin la Brăila cu gândul la o nouă mare performanță. Preiau Vicecampioana României și lucrul acesta mă obligă la multe. Plec la drum alături de echipă și de cei din conducere care mi-au acordat toată încrederea și îmi doresc ca împreună să formăm un grup unit, eu punând foarte mult accent pe forța grupului pentru că doar așa putem aduce rezultate mari. Sunt bucuros să antrenez un club recunoscut pentru performanță” , a declarat Florentin Pera

Palmares
2004–2006 Universitatea Resita
2006–2007 Muresul Targu Mures
2007–2008 Cetate Deva
2008–2011 Universitatea Resita
2011–2013 Tomis Constanta
2013–2016 HCM Roman (Cu echipa nemteana a disputat doua finale de Cupa Romaniei, calificandu-le 3 ani consecutivi in Cupele Europene)
2016–2017 „U” Cluj

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *