Florin Cernat a semnat cu Otelul Galati

Florin Cernat a semnat un contract pana la sfarsitul sezonului cu Otelul Galati.

florin cernat

Unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria clubului de la malul Dunarii, la care a debutat la doar 18 ani: Dinamo a platit 700.000 de dolari in 2000 pentru achizitionarea sa, o suma uriasa pentru acele timpuri! De la clubul bucurestean, Cernat s-a transferat in 2001 la Dinamo Kiev pentru care a evoluat, inclusiv in UEFA Champions League, opt ani.

In cariera sa, mijlocasul nascut in 10 martie 1980 a mai jucat la Hajduk Split, Karabukspor si Rizespor.

Ajuns la 34 de ani, Florin Cernat le-a marturisit oficialilor galateni ca isi poate ajuta echipa sa se mentina lin Liga I la finalul actualului sezon. „Ma bucur ca ma intorc la Otelul, locul unde m-am lansat în fotbal. Sper ca revenirea mea sa dea un plus echipei in joc si asteptam suporterii la stadion. Urmatoarele meciuri sunt forte grele si avem nevoie de ei”, a declarat valorosul fotbalist pentru site-ul oficial al clubul.

“Un jucator model! Florin Cernat este omul care ne va conduce din teren catre succes. Odata cu venirea lui, echipa castiga nu doar un jucator de mare valoare, ci și un lider adevarat”, a intarit si Ovidiu Burca, managerul sportiv al Otelului.

Pentru echipa galateana urmeaza un meci extrem de dificil cu CFR Cluj, in etapa a 8-a, o deplasare la Pandurii Targu Jiu si, mai apoi, in etapa a 10-a, un adevarat examen de maturitate in fata propriilor suporteri si a campioanei en-titre, Steaua.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.