Florin Prunea şi Angelo Massone, suspendaţi cinci etape

Florin Prunea, președintele clubului CSMS Iasi, a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu cinci etape de suspendare şi 11.300 de lei penalitate sportivă.

La sfârșitul meciului cu Steaua din ultima etapă a campionatului trecut, scor 0-0, oficialul grupării moldave a adresat injurii clubului bucureștean, înaintea unei intervenții în direct la postul Digi Sport. Tonul a fost dat de un grup de suporteri din tribună.

În temeiul art. 52 al. 2 lit. a din RD se sancţionează pârâtul Florin Prunea cu măsura suspendării pentru 5 (cinci) jocuri şi penalitate sportivă de 11.300 lei„, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.

Prunea a încercat să se scuze, spunând că el şi jucătorii de la CSMS Iași au fost înjuraţi de spectatorii aflați la peluza arenei.

Angelo Massone a fost suspendat pentru 10 luni din orice activitate legată de fotbal și a primit o penalizare de 30.000 lei, pentru declarațiile sale jignitoare și calomnioase la adresa arbitrilor, conform art.52, al.2 și 4, lit. b din Regulamentul Disciplinar.

Citește si...

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More