FRH a trimis o citație clubului brașovean

Meciul din ultima etapă a Ligii Florilor, dintre Corona Brașov și SCM Râmnicu Vâlcea, a intrat în atenția Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal.

Sesizarea a fost făcută de secretarul Nicolae Luca, care a demarat cercetările pentru patru cluburi luând în considerare abateri disciplinare.

Pe lângă partida Corona Brașov – SCM Râmnicu Vâlcea, scor 38-34, scor la pauză 16-23, în atenția comisiei a fost și jocul dintre Rapid București și Măgura Cisnădie, scor 32-32.

„Eu cred că este o chestie strict politică, fiindcă sesizările trebuiesc făcute în baza unor documente, nu a unor articole și postări online. Nu este tocmai regulamentar ceea ce s-a făcut, din punctul meu de vedere. Dar aștept să citesc hârtia și să văd despre ce este vorba”.

a declarat Alexandru Dedu pentru presa locală

În urma rezultatelor din ultima etapă a Ligii Florilor, Corona Brașov a încheiat sezonul pe locul 8 și a evitat meciurile de baraj pentru menținere/promovare ce se vor disputa în perioada 24-26 mai.

Se schimbă regulamentul după meciul ARANJAT , Corona Brașov – SCM Rm. Vâlcea, oaspeții au folosit jucătoare de la tineret în repriza a doua !

„De-a lungul timpului s-au scos niște paragrafe din regulament vizavi de anumite meciuri. Comisia de Disciplină se va ocupa de aceste partide, iar pentru viitor vom schimba anumite paragrafe de regulament. Se va înființa pe viitor și o Comisie de Etică din care vor face parte oameni cu o anumită conduită ireproșabilă, care vor analiza astfel de partide. FR Handbal va schimba multe, aveți răbdare. Va urma o conferință de presă cu mai multe informații”, a declarat pentru ProSport președintele Constantin Din.

După BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea, Corona Brașov a postat pe pagina de socializare un mesaj în care se vorbeşte despre o mare performanţă a echipei de handbal. Da nu VĂ ESTE RUȘINE? după ce ați terpelit handbalul românesc cu câteva rezultate suspecte de BLAT, vă apucă  cuvintele magice despre performanță? Care e performanța? Vă reamintim că tot VOI ați UMBRIT handbalul Românesc cu DOPAJUL din 2019!

„Nimeni nu-și amintește ca vreo nou-promovată în Liga Florilor MOL să încheie campionatul între primele 8 echipe. Aceasta este în sine o performanță. Una umbrită, însă, de presiunea scenariilor din ultimele săptămâni de ligă.” se arată în comunicatul clubului brașovean.

Reamintim că în etapa a 24-a, Corona a învins și pe ocupanta locului 3, Gloria Bistrița, 37-34. Un alt REZULTAT SUSPECT!

Citește si...

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei feminin, sezon 2024-2025

Mircea M

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei masculin, sezon 2024-2025

C. Sabău

Carol Kosinski, la Arcada Galați!

Mircea M

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

Constantin Din a anunţat obiectivele echipei naţionale de handbal feminin

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More