FRH, sat fără câini?

Gafa incredibilă a FRH arată că în Federație sunt în continuare probleme majore de organizare și de repartizare a sarcinilor. Un management defectuos și în mod evident NU SE RESPECTĂ REGULAMENTELE! Programări după bunul plac, concesie doar ca să ieșiți voi în față.

Federația a încurcat echipele atunci când a trimis mail-urile cluburilor cu drept de înscriere în cupele europene pentru sezonul viitor.

Federația Română de Handbal a dat-o în bară!

Clubul CSM Târgu Jiu, ocupanta locului 10 în Liga Florilor, a fost înștiințat că ar putea juca în Liga Campionilor în sezonul viitor! În realitate, mesajul trebuia să ajungă la Gloria Bistrița. Explicația: Federația nu își cunoaște propriile regulamente! Noroc că gorjenii au ieșit și au precizat că se vor în scrie în EHF, nu în Liga Campionilor!

Meciuri programate la cheremul unora!

Mai reamintim federalilor că în regulamentul Ligii Florilor toate meciurile din ultima etapă se joacă la aceiași oră ori s-a schimbat?, dar cum pe la Federație avem persoane care au afișe precum „Mu….e” la ce să ne așteptăm?

FRH s-a făcut de râs!

Vă bateți joc de echipe, ați programat și reprogramat după bunul plac ultimele jocuri din acest sezon. Dacă tot ați făcut compromis și ați programat 3 meciuri pe 26 mai de ce nu le-ați mutat pe toate vineri? De luni până miercuri ați mutat ziua și ora meciurilor pentru ce? ca să fie televizat? da până acum de ce nu s-au televizat câte trei meciuri? că de așa e la federație, salariu merge lună de lună, dar la echipele care au de făcut deplasari vă gândiți? Așa ați rezolvat multe meciuri în acest sezon, programări ciudate, doar ca să beneficieze CSM-ul, de parcă doar echipa asta joacă singură un campionat! Ați reprogramat meciuri doar pentru că va fi televizat, dar ați uitat să respectați regulamentul, să anunțați echipele cu acel număr de zile înainte. Meciul Rapidului era programat duminica și urma să fie televizat, dar hop că a băut cineva pe la FRH o cafea și brusc a hotărât să schimbe ziua !

Acum pe final de sezon, HOP și postul TV care deține drepturile vrea să transmită trei partide dintr-o etapă?

Da nu vă prinde rușinea pe voi ce-i din Federației, pentru ce atâta tevatură, sezonul este încheiat, se cunosc echipele retrogradate, se cunosc echipele care vor juca pentru menținerea în primul eșalon, se cunosc echipele care vor evolua în cupele europene, ori voi nu le știți?

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More