Gabriel Cânu suspendat doar trei etape!

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat astăzi sancţiunile pentru toţi jucătorii şi oficialii implicaţi în incidente în cadrul  primei etape din Liga 1.

În minutul 52 al partidei Poli Timisoara – Pandurii, a adus accidentarea gravă a atacantului gorjean Mihai Roman, care a fost faultat intenționat, cu crampoanele pe coapsă de catre jucatorul de la Poli Timișoara, Gabriel Cânu, care are in spate mai multe abateri de acet gen, fundaşul gazdelor fiind eliminat de catre Tudor.

Gabriel Cânu, nu este la prima asa zisa gresala de acest gen, se pare ca regulile nu prea sunt de partea celor care vor  sa joace cu adevarat ”Fotbal”, reamintim un singur incindent, desi lista este lunga, din anul 2008, incident din cadrul etapei a 15-a, ”Se sanctioneaza jucatorul Canu Gabriel (FC Poli 1921 Stiinta Timisoara) cu suspendare pentru 2 jocuri si o penalitate de 3.000 lei, pentru o intrarea dura la un adversar in partida cu Dacia Mioveni.”foto facebook

Clubul  a raspuns in urma faultului dur facut de catre Gabriel Cânu pe pagina oficiala de facebook:

”Poli Timișoară regretă incidentul neplăcut din timpul meciului cu Pandurii, când în urma unei intrări imprudente, fără intenție, jucătorul Mihai Roman a fost accidentat de Gabriel Cânu. Îi urăm însănătoșire grabnică lui Mihai Roman și așteptăm să-l vedem cât mai repede pe gazon! Cât îl privește pe Cânu , acesta regretă pe deplin accidentarea lui Roman. Cânu și-a asumat responsabilitatea asupra acestui moment, și-a asumat consecințele și îl așteptăm să revină în teren pentru a-și ajuta echipa, așa cum a făcut-o la modul impecabil în sezonul promovării!”

[themeum_alert close=”no” type=”danger” title=””]

ACS Poli Timișoara vs CS Pandurii Tg. Jiu – Eliminări – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul CÂNU GABRIEL (ACS Poli Timisoara) cu suspendare pentru 3 jocuri și o penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 53.2. din RD, se sancționează dl. ALEXA DAN, antrenor ACS Poli Timișoara, cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate sportivă de 360 lei.

[/themeum_alert]

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

Noi condiții de participare în competițiile de juniori organizate de FRF

Mircea M

Cluburile din primele 2 eşaloane, obligate de FRF să folosească minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More