Gaţu o bagă în şedinţă pe Oana Manea

Oana Manea (27 de ani) a anunţat in 24 ianuarie că a decis să se retragă din echipa naţională. Faxul a fost trimis miercuri, direct la FRH, cu puţine ore înaintea amicalului de la Râmnicu Vâlcea, dintre România şi Oltchim (22-37), iar în el handbalista invoca motive personale. Gaţu o bagă în şedinţă pe Oana ManeaIeri, preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a spus că, din punct de vedere uman, o înţelege pe Oana, dar a subliniat faptul că acest caz va fi discutat luni, în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal.

„E o veste surprinzătoare şi singulară în lotul de senioare. Voi prezenta cazul Consiliului de AdministraÅ£ie şi apoi vom lua o decizie. Din punct de vedere regulamentar, cluburile sunt obligate să determine jucătoarele convocate să se prezinte la loturile naÅ£ionale. Dar, pe de altă parte, dragoste cu sila nu se poate. O să discut şi eu cu Oana. Poate îmi spune mai în detaliu motivele sale. Din punct de vedere uman, e posibil să-i acceptăm cererea”, a declarat GaÅ£u pentru ProSport.

Oana Manea are şase prezenţe la turneele finale, iar cel mai bun rezultat al său cu România este medalia de bronz la Campionatul European din 2010.

Faptul că Oana Manea nu mai vrea la naţională este dreptul ei. Probabil că e suprasaturată de competiţii şi meciuri. Îi respect opţiunile

Gheorghe Tadici, antrenor România

Sursa: Prosport

Citește si...

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

Șase transferuri anunțate la Dunărea Brăila

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More