Gaz Metan Mediaș, în căutarea banilor

by Szabi R

Gaz Metan Mediaș traversează o perioadă grea în momentul de față, iar problemele financiare, cumulate cu cele sportive, au dus echipa pe locul 14 în clasament, după 26 de meciuri.

Medieșenii s-au despărțit de aproape toți fotbaliștii de bază în ultimele zile și de antrenorul Ilie Poenaru, care s-a săturat de promisiunile neonorate ale conducerii.

Clubul Gaz Metan are nevoie urgentă de suma de 𝟕𝟎.𝟎𝟎𝟎€(Datorie Mihai Teja și staff) până pe 23 februarie, pentru a nu fi din nou amendat și depunctat cu 6 puncte.
•În ultimele două luni, în conturile formației medieșene a intrat 1.000.000 € din sponsorizări și drepturi TV, însă nu s-a reușit plata acestor datorii care ne aduc depunctări de la o săptămână la alta.
• 400.000 € – Sponsorizări Primăria Mediaș
• 500.000 € – Drepturile TV
• 100.000 € – Transfer Yuri Matias la CFR Cluj.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii