George Cosac: „Simona Halep este cel mai reprezentativ sportiv al României”

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, apreciază că jucătoarea Simona Halep este la ora actuală cel mai reprezentativ sportiv al României.

exclusiv-george-cosac-candideaza-la-presedintia-fr-de-tenis

„Simona Halep este azi cel mai reprezentativ sportiv al ţării noastre. Cu siguranţă nu se va opri aici şi zic eu că va fi una dintre marile campioane ale României. Cu siguranţă o va bate şi pe Serena, chiar dacă ea nu este convinsă încă de faptul că o poate bate. Cred că dacă în viitorul apropiat o va întâlni pe Serena cu siguranţă îi va pune probleme deosebite chiar dacă nu o va învinge din prima partidă. Dar într-un timp de 10-12 luni cu siguranţă Halep o va bate şi pe Serena. Va avea o partidă foarte dificilă împotriva polonezei Radwanska. Sigur, eu îmi doresc să câştige competiţia. Dar dacă se va întâmpla să piardă nu va fi nicio nenorocire, de luni pleacă la un alt turneu şi aşa mai departe”, a spus George Cosac, prezent la un eveniment organizat cu ocazia semnării unui parteneriat între Federaţia Română de Tenis cu Mercedes-Benz România.

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More