Gheorghe Tadici: Am jucat două meciuri în 48 de ore

Handbal Club Zalău a obținut a trei victorie consecutivă în grupele Cupei EHF impunându-se cu 31-28 în fața echipei cehe Banik Most astfel rămâne pe locul al doilea în Grupa D la un punct în urma echipei Larvik

”Am obținut două puncte foarte importante. Din păcate se vede din ce în ce mai tare starea de oboseală a jucătoarelor, am jucat două meciuri în 48 de ore. Am crezut că am rezolvat mai multe lucruri în ceea ce privește recuperarea, dar  din păcate a fost evidentă starea lor de oboseală. Am făcut o serie de greșeli tehnice, care nu ar fi trebuit să se întâmple, însă înainte de meci am spus că este bine să câștigăm chiar și la un gol. Am învins la trei goluri, iar ultima parte a meciului am fost peste adversare.” a declarat Gheorghe Tadici.

Următorul meci pentru HC Zalău este returul cu echipa norvegiană Larvik programat în data de 4 februarie de la ora 17.00 la Sala Sporturilor din Zalău. 

Clasamentul Grupei D

1 Larvik 7 puncte

2 HC Zalău 6p

3 Hoors 2p

4 Banik Most 1p

În cazul unei victorii, ori a unui egal obținut pe teren propriu în fața echipei Larvik, HC Zalău se califică matematic în sferturi de finală ale Cupei EHF.

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

SCM Rm.Vâlcea, BLAT rușinos la Brașov

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More