Gheorghe Tadici: Avem în lot opt jucătoare sub 21 de ani

Handbal Club Zalău a obținut a șasea victorie în actualul sezon competițional, după ce s-a impus la zece goluri diferență în faţa echipei CSM Galați, scor 35-25, într-un meci din cadrul etapei a 15-a, acumulând 20 puncte în clasamentul Ligii Florilor.

După 15 etape disputate HC Zalău ocupă locul cinci în clasamentul Ligii Florilor, având 6 victorii, 2 egaluri și a pierdut 6 meciuri.

Handbal Club Zalău este singura ehipă sută la sută românească, chiar dacă a schimbat jumătate din lot, în pauza competitională. Echipa pregatită de Elena si Gheorghe Tadici are în componență opt jucătoare sub 21 de ani.

“O victorie pe care ne-am programat-o, am jucat şi am reuşit să câştigăm în fața echipei CSM Galaţi. În mare, cred că echipa a respectat sarcinile de joc, în ciuda faptului că echipa din Galaţi este în spatele nostru în clasament, este o formaţie arţăgoasă, au venit aici după cinci s-au șase meciuri pierdute la o diferență de un gol ori două. Este bine că am reuşit să ne desprindem în repriza a doua, pentru că la un moment dat aveam un joc de la egal la egal, însă ştiam că vor cădea. Dupa cum ați văzut am rulat întreg lotul pe care l-am avut la dispoziţie, au intrat şi jucătoarele tinere când s-a putut şi diferenţa era deja mare. Am urcat pe locul 5 în clasament indiferent de rezultatele etapei. În cazul în care vom reuşi să legăm două victorii consecutive în perioada următoare, probabil că vom termina în primele 6. Avem opt jucătoare sub 21 de ani, ceea ce nu se întâlneşte la nicio echipă, jucătoare doar românce, fără jucătoare străine plătite cu bani grei plătite din bugetul local. Sunt foarte mulţumit de echipă şi de ceea ce producem pentru handbalul românesc.” a declarat Gheorghe Tadici .

În următoarea etapă Handbal Club Zalău va evolua în deplasare pe terenul echipei Dunarea Braila, echipa care a pierdut la Baia Mare la cinci goluri diferentă.

 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate