Gheorghe Tadici: „Incerc sa gasesc un nucleu de 12-14 jucatoare pentru nationala”

Gheorghe Tadici, selectionerul echipei nationale de handbal feminin, si-a propus formarea unui nucleu de 12-14 jucatoare tinere in jurul caruia sa reconstruiasca un lot competitiv pentru Campionatul Mondial din 2015.

echipa_nationala_de_handbal_feminin„Ideea este, sigur, de a intineri si de a gasi o formula de 18-20, maxim 21 de jucatoare care sa intre in pregatire pentru competitiile de anul viitor si peste doi ani, cand vine ora adevarului, la Campionatul Mondial din 2015. Cand n-am vrea sa ne intalnim cu situatia care s-a intamplat in 2011, sa constatam ca avem o echipa foarte imbatranita, foarte experimentata dar uzata si sa incepem sa ne scuzam acolo ca echipa e imbatranita. Incercam sa gasim un nucleu de 12-14 jucatoare care sa devina competitive pentru perioada urmatoare”, a declarat intr-o conferinta de presa, antrenorul nationalei.

Tadici a mai precizat ca  un astfel de nucleu se poate forma doar in cadrul unor competitii puternice, asa cum va fi si editia din acest an Trofeului Carpati, la care au fost invitate echipe precum Spania si Germania.

Pentru Trofeul Carpati, Gheorghe Tadici nu a convocat nicio jucatoare de la Oltchim Ramnicu Valcea. El a explicat lipsa jucatoarelor valcence prin angrenarea acestora in competitiile europene, dar si prin accidentarea unor handbaliste ce ar fi putut fi convocate, precum Paula Ungureanu, Iulia Curea, Adriana Nechita sau Oana Manea.

Citește si...

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

Gorjencele au urcat pe locul opt după victoria cu Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More