Gheorghe Tadici: „Mă bucur că am debutat în noul an cu o victorie”

Handbal Club Zalău a învins miercuri 9 ianuarie, pe teren propriu, deținătoarea Cupei EHF, SCM Craiova la șase goluri diferență, scor 28-22, în primul meci al etapei a 11-a, al Ligii naționale. La finalul partidei, Gheorghe Tadici a fost mulţumit jocul fetelor care s-au mobilizat exemplar pentru acest joc.

„Mă bucur că am debutat în noul an cu o victorie concludentă. Am reuşit să câştigăm la o diferență de șase în faţa unei echipe de talia Craiovei, deţinătoarea Cupei EHF. A fost foarte greu, jucătoarele s-au mobilizat de la cele mai tinere, Mihart și Kelemen, până la cele mai experimentate Panici, Irimia sau Constantinescu. Teodorescu a avut o contribuție importantă pe final cu cele două aruncări de la șapte metri parate și alte două situații de unu la unu. Una peste alta este foarte bine, am spus-o dinainte, am făcut o pregătire bună, avem soluţii şi la schimbări și putem raspunde la situațiile de joc. Craiova este o echipă solidă cu jucătoare masive, trei jucătoare de nouă metri străine, pivot plus portar, nu e uşor. Ne bucurăm că am câştigat. Ne așteaptă trei jocuri foarte grele: la Baia Mare, cu Brașov și la CSM București. Nu este ușor să joci în 12 zile patru meciuri.” a declarat Gheorghe Tadici.

După meciul de miercuri, HC Zalău se va deplasa sâmbătă 12 ianuarie, la Baia Mare, unde va avea juca partida din cadrul etapei a 12-a cu echipa nou promovata Minaur Baia Mare.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate