Gheorghe Tadici: Ne-am calificat în sferturile Cupei EHF cu echipă 100% românească

Handbal Club  Zalău s-a calificat  în sferturile de  finală ale  Cupei EHF, după ce a învins pe teren propriu echipa norvegiană Larvik,  cu 25-22. Handbal Club Zalău și-a asigurat prezența între cele mai bune opt echipe ale competiției EHF.

”Îmi pare bine că am obținut calificarea pe terenul nostru. Ne bucurăm şi mai mult fiindcă am învins o echipă cu renume internațional. Avem o echipă 100% românească şi îmi pare bine pentru acest aspect. Suntem prima echipă calificată matematic în sferturile de finală ale Cupei EHF şi am demosntrat că se poate face performanţă şi cu o echipă românească, care poate să crească în valoare pe un fond de pregătire.  Felicit suporterii care sunt mereu lângă echipă şi ne-au susţinut extraordinar pe tot parcursul meciului.” a declarat Gheorghe Tadici.

HC Zalău va susţine sâmbătă ultimul meci din grupa D a Cupei EHF, în deplasarea din Suedia în fața echipei  H 65 Hoors. Înaintea ultimei partide din Grupa D sălăjencele ocupă primul loc, având un punct în faţa nordicelor de la Larvik.

Clasament Grupa D

1. HC Zalău  8 puncte

2. Larvik 7p

3. H 65 Hoors HK 2p

4. DHK Banik Most 1 p

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate