Gheorghe Tadici, pentru a şasea oară în consiliul de administraţie al Federaţiei Române de Handbal

În urma alegerilor de la Federaţia Română de Handbal, antrenorul formaţiei HC Zalău a fost ales pentru a şasea oară consecutiv în consiliul de administraţie.

tadici hc zalau

Gheorghe Tadici a fost ales, luni, la alegerile pentru noua conducere a Federaţiei Române de Handbal, membru în consiliul de administraţiei al Federaţiei, pentru a şasea oară. Gheorghe Tadici arată că, cu toate că s-au făcut manevre cu listele candidaţilor, el a fost ales din nou membru în consiliu.

 „Cu toate manevrele şi cu toate listele care s-au dat luni, pentru voturi, fapte ce au apărut şi în presă, nu spun niciun secret şi asta este adevărul, iată că Tadici pătrunde pentru a şasea oară în consiliul de administraţie al Federaţiei Române de Handbal. Am avut cinci mandate legate, nu cu pauze. Au mai fost câteva persoane, care au avut trei mandate, dar mandat de la cap la cap şi ajuns la al 6-lea sunt eu. Este clar că eu am fost votat de cluburile de ligă şi de liga de seniori. Deci practic de cei care sunt aproape de handbal şi care fac handbalul, pentru că restul votanţilor au fost comandă din afară, a declarat Gheorghe Tadici.

Gheorghe Tadici susţine la rândul lui, la fel ca şi ceilalţi doi contracandidaţi ai lui Alexandru Dedu, actualul preşedinte al FRH, că alegerile au fost evident dirijate din afară.

 „Deci sunt întru-totul de acord cu ce au spus ceilalşi doi candidaţi, Gaţu şi Drăgănescu, că a fost o treabă dirijată (alegerile) şi o comandă, din ceea ce am auzit eu, dinspre  Ministerul Învăţământului. Au fost mulţi directori adjuncţi de la şcoli, care au venit şi au votat şi nu numai că au votat au trebuit să şi justifice cu ceva ce au votat şi au făcut poze votului care l-au dat, ca nu cumva să fie altfel. Deci asta este explicaţia pentru care echipa Dedu a făcut peste 100 de voturi, pentru că au fost acele liste. Eu eram pe Valea Oltului când am fost anunţat căam fost ales, că a pătruns un ghimpe în Consiliul de administraţie”, a încheiat Gheorghe Tadici.

Citește si...

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

Șase transferuri anunțate la Dunărea Brăila

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More