Gloria Bistrița se va duela cu Herning Ikast, în sferturile de finală ale Cupei EHF

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va întâlni echipa daneză Herning-Ikast Handbold, în sferturile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi, la Viena.

”La nivelul acesta al competiției aerul este destul de rarefiat, toate meciurile sunt grele.
Poate că un adversar extrem de dificil în sferturi era Siofok KC dar și Thuringer HC si Herning Ikast Handbold sunt două formații foarte puternice ale Europei, obișnuite cu meciurile de mare performanță. Toate echipele care au venit din prima urnă pleacă cu prima șansă. Un avantaj pentru daneze e că joacă meciul retur acasă, însă noi avem șansa noastră și ne-o vom juca până la capăt.” a declarat Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria Bistrița pentru pagina oficială de facebook a clubului.

Gloria va juca primul meci pe teren propriu pe 29 februarie sau 1 martie, manşa secundă fiind programată în Danemarca, o săptămână mai târziu.

Echipa antrenată de Horaţiu Paşca s-a calificat dramatic în sferturile de finală, după un gol marcat în ultima secundă de ”veterana” Valentina Ardean-Elisei în meciul terminat la egalitate cu echipa maghiară ERD, 24-24, duminică, în deplasare. Gloria s-a clasat pe locul secund în Grupa C, cu 7 puncte, după altă formaţie daneză Odense Handbold (10 puncte).

Foto EHF

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV