miercuri, august 17, 2022

Goran Kurtes, a semnat pentru încă doi ani!

by Szabi R

Conducerea clubului Dacia Mioveni a semnat astăzi prelungirea contractului antrenorului Goran Kurtes pe banca tehnică a echipei de handbal, cu încă doi ani după sezonul 2021-2022, ca parte a unui proiect sportiv pe termen mediu ce vizează evoluția echipei spre jumătatea superioară a Ligii Florilor.

Președinte CS Dacia Mioveni 2012, Toma Duței: Am semnat prelungirea contractului antrenorului principal al echipei de handbal, Goran Kurtes, pentru o perioadă de încă doi ani, peste campionatul 2021-2022.

„Din prima zi de când a venit la Mioveni am discutat de un proiect care vizează 3 ani, ce va fi parafat în această formă după o perioadă de acomodare și cunoaștere reciprocă a modului de lucru în echipă. La Mioveni se urmărește creșterea nivelului de performanță în handbal, cu un proiect sportiv pe termen mediu, din care acum face parte, iată, și antrenorul Goran Kurtes.

Acum, la Mioveni, avem o infrastructură generoasă pentru sport, cu o Sală a Sporturilor, stadioane, bazin de înot, facilități de antrenament și recuperare, spital, la standarde europene. Toate aceste lucruri pot genera crearea unui pol de interes pentru handbalul românesc, precum și pentru alte sporturi, la Mioveni. Mioveniul are o comunitate tânără, care iubește sportul, iar administrația locală susține sportul și performanța în sport. Bătusem palma pentru prelungirea în această formă, cu două zile înaintea meciului câștigat de echipa noastră, în deplasarea de la Buzău. Această victorie a fost încă un argument că am făcut o alegere bună. Obiectivul urmărit este ca Dacia Mioveni să fie peste doi ani o echipă din jumătatea superioară a clasamentului Ligii Florilor.” a spus Gran Kurtes.

”Am ales să continui cu Dacia Mioveni pentru că am găsit aici dorință de creștere și multă ambiție pentru performanță, iar mie îmi plac provocările. Există potențial de creștere și vreau să muncesc pentru a-l valorifica la maximum.Mă simt bine la Mioveni, am fost foarte bine primit și sunt onorat de încrederea care mi s-a acordat.O luăm pas cu pas și vrem să progresăm de la un alt la altul. Vreau o echipă care intră în teren să câștige orice meci, cu jucătoare de caracter, care nu trădează handbalul, se implică și luptă pentru a da forță de grup echipei. În aceste condiții și cu disponibilitatea de susținere arătată de Mioveni, putem realiza obiectivul de a urca în prima jumătate a clasamentului.” a mai precizat tehnicianul.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii