Gorjencele joacă pentru calificarea în grupele EHF

Calificarea în grupele EHF se joacă la Târgu-Jiu pe 18 și 19 noiembrie, ora 18,00! Echipa pregătită de Liviu Andrieș va disputa, pe teren propriu, ambele meciuri din Turul 3 al EHF cu HK Onnereds (Suedia). 

Dublă istorică!

Va fi fără îndoială o sărbătoare și pentru suporterii din Gorj, care au posibilitatea să asiste la meciuri de nivel superior și să încurajeze echipa pentru calificarea în grupele EHF, șansele crescând ca urmare a disputării partidelor pe teren propriu.

Reprezentanții clubului gorjean au luat legătura cu oficialii clubului suedez și-au ajuns la o înțelegere privind disputarea celor două partide în orașul lui Brâncuși.

Astfel gorjencele vor juca Turul 3 din European League Woman 2023-2024, cu Onnereds HK. Gruparea suedeză a trecut în Turul 2 preliminar de austriecele de la Hypo Niederosterreich.

Onnereds a terminat campionatul pe locul 3, dar antrenorul gorjencelor, Liviu Andrieș, afirmă că CSM are atuu-urile unei competiții interne superioare și disputării celor două partide pe teren propriu.

În premieră o echipă de handbal feminin din Târgu-Jiu va evolua în cupele europene.

Citește si...

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei feminin, sezon 2024-2025

Mircea M

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei masculin, sezon 2024-2025

C. Sabău

Carol Kosinski, la Arcada Galați!

Mircea M

Rareș Toader, pe locul 7 la aruncarea greutăţii la Europene

Redacția

Rareș Toader s-a calificat în finala la greutate la Europene

C. Sabău

Constantin Din a anunţat obiectivele echipei naţionale de handbal feminin

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More