Gorjencele vor evolua în premieră în cupele europene!

Campioana CSM Bucureşti şi CSM Târgu Jiu sunt finalistele Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinalele Turneului Final de la Bistriţa, formaţiile Dunărea Brăila, respectiv Gloria Bistriţa. În ciuda „frustraților” care comentează meciurile la postul TV, acești nesimțiți care iși bat joc de sportive și în special de acest sport, au reușit calificarea în premieră în marea finală și vor evolua în sezonul următor în cupele europene. Nu este posibil ca dupa 10 minute de joc să desfințezi o echipă și să menționezi în direct că aceste nu au șanse! 

În marea finală gorjencele vor întâlni campioana României,  CSM Bucureşti. Site-urile sportive nu au pomenit de această performanță a oltencelor!

Câștigătoarea Cupei României va avea drept de înscriere în sezonul următor în European Handball League.

În cazul în care câștigătoarea Cupei României este și câștigătoarea Ligii Naționale, finalista Cupei României va avea drept de înscriere în EHF European League.” CSM București este deja campioană în Liga Națională iar gorjencele vor juca în cupele europene în ciuda cârcotașilor de pe paginile de socializare. 

”Da, simţim deja Europa! Ştiam că dacă vom ajunge în finală cu CSM Bucureşti, vom juca în grupele EHF. Pentru Târgu Jiu, ca oraş nu este pentru prima dată, eu am această experienţă cu băieţii, am trei sau patru participări cu băieţii în Europa, dar acum e clar că Târgu Jiul va lua ”foc” după această victorie a noastră, mai ales că acum sunt şi zilele oraşului Târgu Jiu şi cred că noi am venit cu tortul, dacă pot spune aşa, pentru locuitorii oraşului Târgu Jiu. Le mulţumim celor de acasă, pentru că este o emulaţie deosebită pentru această echipă. Sunt alături de noi şi cred că acum vor fi nemaipomeniţi. Duminică, în finală, vom vedea ce se va întâmpla. Pentru că astăzi am jucat în 6-7 jucătoare, iar în finală ve va fi foarte greu. Întâlnim ce mai bună echipă din România, poate chiar din Europa. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul competiţiei, dar va fi foarte greu după acest meci cu Bistriţa, unul foarte solicitant pentru noi”. a declaratLiviuAndrieș pentrusite-uloficialalclubuluigorjean.

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More