ianuarie 28, 2023
Alte SporturiUltima ORĂ

Gorjenii învinși pe teren propriu de FC Argeș

CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 26 noiembrie, meciul disputat pe teren propriu, scor 60-80, cu FC Argeş, etapa a-7-a din Conferinţa A din Liga Naţională de Baschet Masculin. Xavier Cannefax a fost cel mai bun om al grupării gorjene, cu 17 puncte înscrise contra formaţiei argeşene.

CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești 60-80 (10-21, 16-18, 20-22, 14-19)

După mai bine de o lună de la ultimul meci oficial jucat în Sala Sporturilor, CSM Târgu Jiu a revenit pe parchetul din Sala Sporturilor cu gândul de a sparge gheaţa în Liga Naţională.

Nu a fost însă seara baschetbaliştilor gorjeni, care au pierdut duelul cu formaţia piteşteană, care s-a dovedit a fi o nucă greu de spart în acest meci. Băieţii coordonaţi de Claudiu Alionescu şi Porter Troupe au ratat astfel încă o oportunitate de a-şi trece în cont prima victorie din acest sezon. Meciul din Sala Sporturilor a consemnat şi debutul în faţa propriilor suporteri a baschetbalistului grec Thomas Kottas.

CSM Târgu Jiu rămâne fără victorie în LNBM

„Am avut foarte multe mingi pierdute, dar şi foarte puţine asisturi. Jumătate din punctele echipei din Piteşti au venit pe greşelile noastre şi aici s-a făcut diferenţa”, a declarat la finalul meciului antrenorul gorjean, Claudiu Alionescu pentru site-ul oficial al clubului gorjean.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu se va deplasa în Bănie, pentru meciul cu SCM U Craiova. Partida din Polivalenta din Craiova este programată pentru data de 4 decembrie, de la ora 19.00.

Citește si...

Patru jucătoare și-au prelungit contractele cu SCM Rm.Vâlcea

Redacția

Echipa armatei eliminată din Cupa Challenge

Redacția

Ida-Marie Dahl la Gloria Bistrița!

Redacția

Arcada GALAȚI, eliminată din Cupa CEV

Redacția

Minaur surclasată de SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Gorjencele învinse la Brăila

Redacția

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More