Halep în căutarea revanșei! Meciul va fi transmis în direct pe Eurosport, sâmbătă de la ora 16.00

După ce a reusit un forehand castigator in fata germancei Andrea Petkovic, Halep și-a ridicat brațele în semn de triumf, cu o privire de bucurie fara inhibitii, Simona a acces in finala turneului de la Roland Garros, după o oră și 30 minute de joc și și-a asigurat un cec de 825.000 de euro și 1.200 puncte.

TENNIS - INTERNATIONAUX DE FRANCE 2014

Cu toate acestea, aproape la fel de repede ea sa bucurat de acel moment fericit.Întrebată la finalul partidei disputata la arena Philippe Chatrier, Care sunt gândurile ei în confruntarea cu Maria Sharapova din finală, “De ce nu? Poate voi lua revanșa. ”

Halep în premieră într-o finală de Mare Șlem

În finală, Halep o va înfrunta pe rusoaica Maria Șarapova (N. 7), victorioasă cu 4-6, 7-5, 6-2 în fața canadiencei Eugenie Bouchard. În vârstă de 27 ani, Maria Șarapova a câștigat turneul de la Roland Garros în 2012, iar la ediția de anul trecut a fost învinsă în finală de Serena Williams (SUA).

Halep a ajuns în finală la Openul Franței fără a pierde vreun set la această ediție.

“În finală nu am nimic de pierdut. Ştiu că va fi un meci greu, ea este o mare campioană. Am jucat împotriva ei în finala de la Madrid, ştiu cum să joc, că trebuie să dau totul, pentru că este ultimul meci al turneului. Sper să mă pot bucura”, a declarat Halep, într-un mini-interviu acordat fostei jucătoare de tenis Barbara Schett.

foto: roland garros

 

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.