Handbal feminin, Romania a terminat pe locul 5 Europenele din Danemarca

Naţionala de handbal feminin tineret a României a terminat pe locul cinci la Campionatul European din Danemarca, după ce a castigat în ultima partidă cu  Olanda, cu scorul de 31-26.

romania handbalRezultatele complete obţinute de tricolorele mici la CE din Danemarca sunt următoarele: 31-22 cu Portugalia, 31-22 cu Slovacia, 22-31 cu Norvegia, 27-20 cu Franţa, 24-28 cu Rusia, 30-24 cu Suedia şi 31-26 cu Olanda.

Duminică se va mai juca finala mică, pentru medalia de bronz, între Danemarca şi Norvegia, dar şi finala mare, pentru medalia de aur, între Rusia şi Ungaria.

Trei echipe au obţinut calificarea automată la Campionatul Mondial de tineret de anul viitor – Danemarca, în calitate de deţinătoare a titlului, plus cele mai bine două clasate echipe la turneul final continental, adică finalistele Rusia şi Ungaria.

Handbalista Coronei Braşov, Andreea Pricopi, a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 11 goluri.

Celelelate marcatoare ale naţionalei de tineret a României au fost: Perianu 8, Tiron 4, Stoica 2, Tănăsie 2, Cioca 1, Zamfirescu 1, Popa 1, Constantinescu 1.

În finala mică, Danemarca a învins Norvegia cu 33-22, iar Rusia și Ungaria își dispută medaliile de aur.

Citește si...

Victorie care aduce liniște pentru Minaur

C. Sabău

Bistrița joc rușinos cu CSM București

Mircea M

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More