Handbal feminin, Valentina Ardean-Elisei a semnat cu HCM Baia Mare

Valentina Ardean-Elisei, componentă a naţionalei României, a semnat cu HCM Baia Mare, fiind declarată jucătoare liberă de contract de FR Handbal.

ardean-elisei-valentina-nel

Extrema stângă a naţionalei României, în vârstă de 31 de ani, a evoluat în turul campionatului pentru CSM Cetate Devatrans, în 11 meciuri reuşind să marcheze 41 de goluri.

Alice a cucerit titlul de vicecampioană mondială în 2005, an în care a fost desemnată cea mai bună extremă stânga la turneul final din Rusia.Originară din Focşani, Ardean Elisei a mai jucat la echipele Univ. Remin Deva, ZRK Knjaz Milos (Serbia) şi Oltchim Rm. Vâlcea. Are în palmares câştigarea Cupei Cupelor în 2007 cu Oltchim şi Challenge Cup în 2002 cu Univ. Remin Deva, dar şi o finală de Liga Campionilor în 2010 cu gruparea vâlceană.

Extrema de 175 cm mai are în C.V. o medalie de bronz la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia în 2010 şi un loc 5 în 2008 la „europenele” din Macedonia când a fost  inclusă în „All star team”.Pentru echipa naţională de senioare a jucat în 195 de meciuri şi a marcat 775 de goluri.

Citește si...

Nu s-a luat nicio decizie în privința organizării europeanului din 2026

Ionuț Popa

Handbalul nu va respecta Legea Novak nici în viitorul sezon

Mircea M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Handbalistele de Iași în cantonament

Oana B

Bugetul Federației Române de handbal pe 2024 rămâne o enigmă

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More