Hațegan va arbitra Benfica – Bayern în Liga Campionilor

”Centralul” român a fost delegat de UEFA la partida din grupa E a Ligii Campionilor, programată miercuri, 20 octombrie, de la 22:00.

Din brigadă mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe, precum și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. În camera VAR vor opera Paulus van Boekel și Jochem Kamphuis, ambii din Țările de Jos.

Tot în această rundă din Liga Campionilor va arbitra și brigada condusă de Istvan Kovacs și din care mai fac parte Vasile Marinescu, Ovidiu Artene și Marian Barbu. Aceștia vor conduce partida Club Brugge – Manchester City de marți, 19 octombrie, ora 19:45.

România va mai avea un reprezentant în cea mai importantă competiție a cluburilor de pe continent. Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, va fi observator de arbitri la meciul Barcelona – Dinamo Kiev, miercuri, 20 octombrie, de la 19:45. Acesta va superviza brigada franceză condusă la centru de Clement Turpin.

Citește si...

Filip Constantin revine în giulești

Mircea M

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More