HC Zalău a fost eliminată din Cupa EHF

După ce în tur a terminat la egalitate partida tur cu Borussia Dortmund, scor 25 – 25, Handbal Club Zalău a pierdut cu 24-20 returul din Germania, desfăşurat duminică seara, ratând astfel calificarea în faza a III-a preliminară a competiţiei.

Echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici a început ezitant ambele reprize ale partidei. Dacă în prima parte a reuşit să revină de la 3-0 şi 4-1 la 5-5, în schimb, în repriza a doua, nu a mai repetat scenariul din prima parte. Dortmund s-a desprins la 17-12 şi nu a mai putut fi ajunsă în ciuda eforturilor depuse de ardelence. De la gazde s-a remarcat HUBER Svenja cu șapte goluri, în timp ce de la zălăuance SZOLOSI Roxana a înscris 8 goluri.

În sezonul trecut, HC Zalău a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei EHF, fiind eliminată de formaţia turcă, Kastamonu Belediyesi. România continuă aşadar cu trei echipe în turul 3 preliminar al Cupei EHF, cu SCM Craiova, SCM Rm. Vâlcea şi Măgura Cisnădie. 

Foto Facebook Borussia

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

SCM Rm.Vâlcea, BLAT rușinos la Brașov

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More