HC Zalău a transferat şase jucătoare de la lotul naţional de tineret

Handbalistele de la HC Zalău se pregătesc pentru noul sezon competitional la Cheile Gradistei până pe data de 31 iulie. Sâmbătă s-au alăturat şase jucătoare transferate în această vară: Alexandra Severin (centru), Cristina Lung (portar), Alexandra Pricop (inter stânga), Teodora Popescu (pivot), Andreea Mihart (extremă stânga) și Bianca Berbece (inter dreapta), informează presa locală sălăjeană.

Cele şase jucătoare recent transferate la Handbal Club Zalău au fost convocate la lotul naţional pentru acţiunile de pregătire a Campionatului Mondial din Ungaria.

Stagiul de pregătire se va finaliza pe data de 31 iulie, cu un turneu amical ce se va disputa la Cheile Grădiştei şi competiție la care vor mai participa: Dunărea Brăila,  Gloria Buzău și SCM Craiova.

În perioada 9-11 august, Handbal Club Zalău va participa la un turneu de pregătire la Craiova, iar în 18 – 20 august va juca la Râmnicu Vâlcea. Turneul de pregătire de la Zalău a fost programat în perioada 23 – 25 august.

Liga Florilor va debuta în data de 2 septembrie iar HC Zalău va primi vizita campioanei a romaniei, CSM Bucureşti.

Handbal Club Zalău şi-a aflat marti adversarul din turul al doilea al Cupei EHF, jucătoarele pregătite de Elena si Gheorghe Tadici urmând să întâlnească formaţia germană Borussia Dortmund,  într-o “dublă” manşă ce va avea loc în luna octombrie. Primul tur se va disputa la Zalau în data de 13/14 octombrie, returul urmand sa se dispute in 20/21octombrie 2018.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate