HC Zalău, în cantonament la Cheile Grădiștei

Handbalistele zălăuance au început pregătirile pentru noul sezon pe plan local, urmând ca începând de azi fetele pregătite de Elena și Gheorghe Tadici vor pleca în cantonament la Cheile Grădiştei.

Stagiul de pregătire va dura două săptămâni, urmând ca zălăuancele să susțină şi câteva jocuri amicale cu HC Dunărea Brăila şi Gloria Buzău, dar şi cu campioana SCM Rm. Vâlcea echipe care sunt în acest moment în cantonament la Cheile Grădiştei.

Prima etapă se va juca pe data de 31 august, HC Zalău va juca pentru a doua oară consecutiv la debutul în noul sezon al Ligii Florilor cu multinaționala CSM București.

Vor urma alte zece etape până în data de 13 noiembrie, după care, Liga Florilor va fi întreruptă pentru acţiunea echipei naţionale, care va lua startul la Campionatul Mondial din Japonia, programat în perioada  26 noiembrie – 16 decembrie.

Ultimele două etape din tur sunt programate între 8 şi 11 ianuarie, iar prima etapă din retur va avea loc 25 ianuarie. Sezonul competițional 2019 – 2020 se încheie în data de 20 mai 2020. Echipa clasată pe primul loc la final va deveni campioana României, având dreptul să se înscrie în Liga Campionilor. 

Formaţiile clasate pe locurile 13 şi 14 vor retrograda în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 şi 12 vor participa la barajul pentru menţinere/retrogradare în Liga Naţională alături de ocupantele locurilor 3 şi 4 de la turneul final al Diviziei A. Barajul pentru promovarea în Liga Naţională este programat în perioada 4 – 7 iunie 2020.

16-imile de finală ale Cupei României (ediţia 2019 – 2020) sunt programate în 15 ianuarie 2020, iar oprimile, o lună mai târziu. Sferturile de finală vor avea loc în a doua săptămână a lunii martie, iar Final-Four-ul, în perioada 24–26 aprilie 2020.

 

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV