HC Zalău – Kastamonu Belediyesi azi de la ora 17.00

Handbal Club Zalău va susține manșa tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei EHF sâmbătă 3 februarie de la ora 17.00 urmând să primească vizita echipei din turcia Kastamonu Belediyesi.

Formatul Cupei EHF a fost modificat în actualul sezon, iar Handbal Club Zalău este prima echipă 100% românească care a obținut calificarea în grupele Cupei EHF, de pe locul al doilea după norvegiencele de la Larvik.

„E un eveniment important pentru echipă, pentru județul Sălaj și pentru handbalul românesc. Nu orcine se poate califica în formatul actual în grupele EHF și să obțină calificarea în sferturile de finală. Lumea sportului apreziază în general performanța echipei, pentru mine contează foarte mult publicul care vine meci de meci la Sala Sporturilor.” a declarat Gheorghe Tadici.

Handbal Club Zalău este prima echipă 100% românească calificată în sferturile de finală ale Cupei EHF. Echipa pregătită de Elena și Gheorghe Tadici și-au asigurat prezența între cele mai bune opt echipe ale competiției EHF după ce au învins pe teren propriu echipa norvegiană Larvik,  cu 25-22.

În acestă competiție România mai are o reprezentantă, SCM Craiova, care va întâlni Lada Togliatti, partida tur urmând să se desfăşoare la Craiova.În una din semifinalele acestei ediţii a Cupei EHF se va disputat între câştigătoarea partidei dintre HC Zalău şi Kastamonu Belediyesi şi învingătoarea dintre SCM Craiova şi Lada Togliatti.

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

SCM Rm.Vâlcea, BLAT rușinos la Brașov

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More