HC Zalău la un punct de o calificare istorică!

Duel european pentru Handbal Club Zalău duminică 4 februarie cu norvegiencele de la  Larvik, echipa câștigătoare va obține calificarea în sferturile Cupei EHF. Pentru a nu depinde de celelalte rezultate din ultimele două etape, HC Zalău are nevoie de un punct din jocul cu echipa norvegiană.

După ce s-a impus la șapte goluri în fața echipei CSM Roman zălăuancele sunt la un pas de o calificare istorică în sferturile Cupei EHF.

“Urmează trei zile de pauză și recuperare, duminică vom avea un adversar formidabil, probabil că atâtea medaliate olimpice,  europene și modiale la Sala Sporturilor din Zalău nu au mai fost.” a declarat Gheorghe Tadici la finalul partidei cu CSM Roman.

După victoria obținută în fața echipei cehe, Banik Most, formaţia zălăuană a acumulat 6 puncte și ocupă poziţia secundă în Grupa D  la un punct distanță de liderul Larvik. 

În deplasarea din norvegia Handbal Club Zalau a pierdut la o diferență de 6 goluri. În cazul unei victorii  ori a unui  egal  obținut pe teren propriu în fața echipei Larvik, Handbal Club Zalău  se califică matematic în sferturile de finală ale Cupei EHF.

[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

SCM Rm.Vâlcea, BLAT rușinos la Brașov

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More