HC Zalău pierde patru jucătoare importante în vară

by C. Sabău

Gheorghe Tadici trebuie să construiască o nouă echipă pentru următorul sezon competițional. Zalăul rămâne fără patru jucătoare de bază, dar Tadici are în vizor alte jucătoare tinere pentru a le promova în Liga Florilor.

An de an de la Zalău au plecat jucătoare la alte echipe din liga națională, pe salarii mult mai mari: Alexandra Severin (Minaur Baia Mare), Claudia Constantinescu, Alexandra Dindiligan (CSM București), Valentina Bardac (Măgura Cisnădie), Irina Ivan (Dacia Mioveni), Cristiana Nica (SCM Craiova). HC Zalău are echipa cu cea mai mică medie de vârstă din Liga națională chiar dacă în lot o au pe Paula Teodorescu.

Teodora Popescu și Sabrina Lazea au semnat cu CSM Slatina pentru sezonul viitor.  Popescu are 23 de ani și evoluează din 2018 la Zalău, venind de la SCM Craiova. Sabrina Lazea are 24 de ani și joacă la Zalău din 2017 , jocul său fiind în creștere de la un sezon la altul.

Cristina Mitrache și pivotul Mouna Jlezi vor pleca și ele din vară. Mitrache (26 de ani) va juca la Măgura Cisnădie, acolo unde a mai evoluat timp de un sezon. Tunisianca Mouna Jlezi (30 de ani) a venit la Zalău în 2020, de la Unirea Slobozia. Componentă a naționalei Tunisiei, Jlezi este una dintre cele mai bune marcatoare ale Zalăului, în acest sezon având 56 de reușite.  Jlezi a semnat cu Măgura Cisnădie.

După 22 de etape, HC Zalău ocupă locul 8 în Liga Florilor, cu 34 de puncte. Obiectivul echipei este de a termina între primele opt formații.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii