HC Zalău și-a aflat adversarul în turul trei al Cupei EHF formaţia cehă DHK Banik Most

HC Zalău și-a aflat adversarul  în turul trei al Cupei EHF cu formaţia cehă DHK Banik Most, care a eliminat, sâmbătă seară, pe Levanger HK (Norvegia), în manşa retur din turul secund al competiţiei.

DHK Banik Most - hc zalau

DHK Banik Most a învins în manşa tur, cu 27-22, iar sâmbătă seară, pe terenul formaţiei norvegiene Levanger HK s-a impus, cu 21-17.
Cu scorul general de 48-39, echipa DHK Banik Most s-a calificat în turul trei al Cupei EHF, în care va juca în compania ardelencelor de la HC Zalău, direct calificate în turul trei.

Manşa tur este programată la Zalău, în 9 sau 10 noiembrie, iar cea retur pe terenul formaţiei cehe o săptămână mai târziu. Câştigătoarea dublei manşe se va califica în optimile de finală ale Cupei EHF.

În aceeaşi fază a competiţiei Jolidon Cluj va întâlni AC PAOK în turul trei al Cupei EHF, după ce formaţia elenă a eliminat, duminică, pe teren propriu, echipa bulgară ASC Veliko Tarnovo meciurile fiind programate la aceleaşi date, cu manşa tur la Zalău.

Citește si...

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Handbalistele de Iași în cantonament

Oana B

Bugetul Federației Române de handbal pe 2024 rămâne o enigmă

Oana B

Florentin Pera a anunțat lotul de 18 pentru dubla cu Croaţia

Mircea M

Simona Maior-Pașca a fost nominalizată la categoria “Antrenoarea anului”

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More