Holstebro – Metz Handball 31-35

Metz Handball a castigat duminicaƒ, in mansa tur a Finalei Cupei EHF cu scorul de  35 la 31 in deplasarea din Danemarca la Holstebro, astfel sunt cu un pas mare de a castiga primul titlu european.
Holstebro – Metz Handball 31-35

metzMeciul a inceput intr-un ritm foarte ridicat, cu atacuri scurte pe ambele part›i . Echipa Tvis Holstebro a fost mai buna in prima parte a meciului si a condus 5:2 s™i 7:4.Curand, echipa franceza a reus™it saƒ mareasca ritmul de joc, s™i cu o apaƒrare foarte bine pregatita, au preluat controlul .
La inceputul celei de-a doua jumaƒtate Holstebro a reus™it saƒ inchidaƒ mai bine, dar Metz paƒrea saƒ aibaƒ resursele fizice mai bune in plus au avut o arma mult sau mai puțin secreta, Anastasiya Pidpalova care a fost trimisa pe teren s™i a marcat cinci goluri in primul sfert de oraƒ .

Holstebro a fost condusa cu doua si chiar patru goluri de cele mai multe ori, s™i la sfars™itul partidei Metz sa impus cu un 35 la 31, iar cu cele patru goluri sunt la 60 de minute de o finala istorica.

„Eu nu sunt sigur ce a mers prost. Poate caƒ ei au fost pur s™i simplu mai buni decat noi, am ratat prea multe oportunitati, s™i nu am primit multe pauze, jocul a fost foarte ridicat la nivel fizic. Cu toate acestea,  aceasta finala este inca o experientaƒ foarte mare pentru noi, s™i astept cu nerabdare sa joc intr-o salaƒ plina la Metz duminica viitoare,partida in care nimic nu este imposibil „a declarat Kristina Kristiansen  dupaƒ meci.

Aproape 100 de suporterii franzeci au fost in Arena  din Holstebro , iar dupa acest rezultat Metz are o sansa extrem de mare pentru a castiga finala in meciul retur care va avea loc pe 12 mai in impresionanta Les Arenes de Metz

In acest sezon in Cupa EHF, echipa danezaƒ Holstebro a intors rezultatul din rusia  cu  Lada s™i s-a impus la sapte goluri in fata rivaliilor de la FC Midtjylland.
HOLSTEBRO: Guardians Toft Lundsby – Osterballe Norgaard (15), Kristiansen (6) Burgaard (3) Gravholt (3) Stefansdottir (2) Andersen (1) Loerper (1) Blichert-Toft , Heindhal, Jonsdottir, Kjaer, Niedzwiedz, Nielsen
Antrenor: Niels Nielsen Agesen

HANDBAL METZ: Portari: Glauser, Pierson – Prudhomme (1) Kanto (5) Zaadi (2) PIEJOS (2) Broch (2) Andryushina (7) Pidpalova (5) Ognjenovic (2 ) Gonzalez Ortega, Luciano (2) Liscevic (0/2)
Antrenorul Sandor Rac

Citește si...

Helle Thomsen revine la CSM Bucureşti

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

Rapid s-a reunit!

Mircea M

Șase transferuri anunțate la Dunărea Brăila

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More