Ida-Marie Dahl la Gloria Bistrița!

CS Gloria Bistrița-Năsăud continuă campania de achiziții în perspectiva sezonului următor. Conducerea clubului a ajuns la o înțelegere cu internaționala daneză 𝗜𝗗𝗔-𝗠𝗔𝗥𝗜𝗘 𝗗𝗔𝗛𝗟!

Gloria Bistrița a reușit un nou transfer de marcă pentru sezonul viitor. Gruparea ardeleană a anunțat până acum semnarea a două handbaliste: poloneza Natalia Nosek (24 de ani, de la Besancon) și Gnosianne Niombla (32 de ani, Paris 92).

„Am ales să îmi continui cariera la Bistrița pentru că aici am găsit o îmbinare perfectă între ceea ce se întâmplă pe terenul de joc și marile aspirații ale clubului. Vin în România să mă dezvolt ca jucătoare iar echipa din Bistrița este fără îndoială, cea la care voi putea face acest lucru. Sunt nerăbdătoare să fac parte din acest proiect interesant și ambițios al Bistriței și abia astept întâlnirea cu suporterii.” a declarat Ida Marie Dahl. 

În vârstă de 24 de ani, Ida-Marie Dahl evoluează pe postul de pivot. Ea vine la Gloria Bistrița-Năsăud după cinci sezoane la Viborg HK, fosta campioană a Europei. Anterior, a mai evoluat pentru trei ani la Ajax Copenhaga.

La nivel de senioare și-a trecut în palmares un titlu de vicecampionă a Danemarcei în sezonul 2020-2021 și o medalie de argint în EHF European League, în sezonul 2021-2022.

Cu echipa națională a Danemarcei, a fost campioană europeană la junioare (2015), vicecampioană mondială la junioare (2016) și vicecampioană europeană la tineret (2017).

 

Citește si...

A întrat cu RANGA în sala Sporturilor din Oradea. Jandarmii erau pe la alte uși!

Mircea M

Gorjencele învinse la 12 goluri de Măgura Cisnădie

Vasile.M

Craiova a câştigat în premieră Cupa României

Mircea M

Rapid, învinsă la cinci goluri de Krim Ljubljana

Ionuț Popa

Dinamo s-a calificat la turneul Final al Cupei României

Oana B

Irlanda câștigă neînvinsă Six Nations!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More