In Romania cazul Valiza s-a judecat si s-a dat un verdict!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat marti, dupa intalnirea cu membrii Comisiei  din Senat caƒ in Romania cazul Stelei a fost deja judecat sŸi s-a dat un verdict.

sandu-mirceaIŽntrebat daca UEFA a cerut documente de la FRF privind Steaua, Sandu a spus ca nu au fost cerute documente decat de la echipa de fotbal.

Potrivit presŸedintelui FRF, ceea ce s-a intamplat la Cluj (n.r. – cazul Valiza) „nu s-a materializat sŸi nu s-a prins in flagrant”.

Intrebat dacaƒ UEFA a mai analizat un astfel de caz, Mircea Sandu a spus că, din cate stie, forul european nu a mai analizat o astfel de situatie de premiere a unei echipe pentru ca aceasta sa casŸtige. „Din cate sŸtiu, la UEFA nu a mai fost un caz de premiere pentru a casŸtiga un meci”, a spus Sandu.

Întrebat dacaƒ suporterii Stelei pot saƒ spere ca echipa sa joace in Champions League, reprezentantul FRF a spus: „Suporterii Stelei s-au comportat extraordinar in ultimul timp. Speranta moare ultima”, a mai spus pretŸedintele FRF.

 

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More