marți, august 16, 2022

Încă două transferuri pentru CSM București

by Redacția
CSM București continuă să investească în jucătoarele de mare perspectivă. După Alicia Gogîrlă, o altă handbalistă de mare talent a semnat cu CSM Bucureşti, pivotul Andreea Ailincăi, informează site-ul oficial al clubului.

„Ca și Alicia Gogirlă, și Andreea Ailincăi și-a dorit foarte mult să vină la CSM București. A venit ca să învețe de la unele dintre cele mai bune jucătoare din lume! Andreea e un mare talent, care seamănă la joc foarte mult cu sora sa, Crina Pintea. Este îmbucurător faptul că cele mai talentate tinere jucătoare din țara noastră vor să vină la CSM București, să se antreneze și să lupte pentru un loc în echipă pentru a evolua alături de modelele lor. Așa cum la fotbal toți visează să joace la un moment dat alături de Messi ori Ronaldo, la noi tinerele jucătoare doresc să evolueze alături de Cristina Neagu și de celelalte vedete ale echipei”, a spus Remus Drăgănescu, coordonatorul compartimentului handbal de la CSM București. 

CSM a anunţat mai multe transferuri pentru sezonul viitor, dintre care trei jucătoare norvegiene – portarul Marie Davidsen (Thuringer HC), extrema dreapta Malin Larsen Aune şi interul stânga Emilie Hegh Arntzen, ultimele două aduse de la Vipers Kristiansand. CSM a adus şi doi pivoţi, muntenegreanca Ema Ramusovic (Buducnost Podgorica) şi olandeza Yvette Broch (Metz Handball), precum şi portarul naţionalei Olandei, Tess Wester (Odense Handbold).

De asemenea, extrema dreapta spaniolă Carmen Dolores Martin Berenguer şi portarul croat Jelena Grubisic şi-au prelungit contractele.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii