Încă un transfer pentru CS Minaur

Vicecampioana României, CS Minaur a anunţat mutările pentru următorul sezonului. Vor pleca șapte jucătoare la sfârșitul campionatului: Cristina Laslo, Jelena Lavko, Karoline Helena de Souza, Alexandra Severin, Yaroslava Burlachenko, Angela Cioca și Asuka Fujita. În schimb, vor sosi alte opt handbaliste.

CLUBUL ȘI-A OFICIALIZAT DEJA PRIMELE TREI ACHIZIȚII

Al treilea transfer pentru CS Minaur estebo jucătoare din Brazilia. Talita Alvez Carneiro s-a născut la Ponte Nova în statul Minas Gerais (Brazilia), în data de 17 octombrie 1996. Are 1.76m și joacă pe postul de inter stânga. Merge la Minaur de la echipa spaniolă CBF Malaga Costa del Sol și este componentă a echipei naționale de Braziliei, unde a jucat 5 meciuri și a marcat de 9 ori.

Talita a evoluat cu Malaga în EHF European Cup, reușind să înscrie 26 de goluri pentru echipa sa. Malaga va juca finala competiției, acolo unde va întâlni pe Rocasa Gran Canaria (Spania), pe 8 și 14 mai. Cu un sezon înainte a jucat în Turcia, la Yalikavaksports Club, reușind două goluri tot în EHF European Cup.

A fost campioana Braziliei în 2019.

Aleksandra Vukajlovic și Gabriela Gudelj au semnat pentru următorul sezon competițional. 

Minaur Baia Mare s-a calificat de curând pentru al doilea an consecutiv în turul Final Four al European Handball League la feminin.

 

Citește si...

Întăriri pentru CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Dunărea Brăila a câștigat la Zalău

Mircea M

Minaur învinsă la limită de Corona Brașov

Mircea M

CSM Târgu Jiu, o nouă confruntare europeană în acest weekend

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More