sâmbătă, august 13, 2022

Încă un transfer pentru CSM Târgu Jiu

by Vasile.M
Clubul gorjean a anunțat incă un tranfer înaintea noului sezon competițional după ce zilele trecute au perfectat tranferul jucătoarelor : extrema Pal Ceandani Mădălina și portarul Cristina Popovici.

Elena Marica-Bercu a semnat cu formația gorjeană

Sezonul trecut Sara Abed Kader, Bianca Aron și gorjeanca Alina Ciuchiatu au apărat buturile echipei gorjene. Primele două au ajuns la finalul contractului cu formația gorjeană, în timp ce Alina Ciuchiatu a rămas la echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache.

Astfel, oficialii clubului gorjean s-au orientat rapid pentru a completa postul de portar. Pe lângă Alina Ciuchiatu, CSM Târgu Jiu a semnat cu Cristina Popovici, dar și cu tânăra și talentata Elena Marica-Bercu. Handbalista de 18 ani a evoluat sezonul trecut la echipa de junioare a CS Chimia Râmnicu Vâlcea, dar și în Divizia A la Național Râmnicu Vâlcea.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii