Incidentele jandarmilor Sibieni vor fi judecate la Tribunalul Militar din Cluj-Napoca

Suporterii echipei de handbal feminin SCM Rm.Vâlcea, au depus plângere la Tribunalul Militar din Cluj Napoca, după ce au fost gazați de jandarmii sibieni la meciul dintre Măgura Cisnădie – SCM Rm. Vâlcea scor 36-36, din data de 4 octombrie 2023. Cât trebuie să mai așteptăm pentru a se soluționa acest caz ?

Conform comunicării Jandarmeriei, „suporterul a avut o ieșire nervoasă, coborând trei scări, fiind apoi calmat de colegii din galerie”.

Dar pentru folosirea  GAZELOR într-o sală de sport nu se autosesizează nimeni? Vă faceți că dormiți? Au trecut trei luni și nu ați fost în stare să soluționați aceste incidente?

Se încearcă mușamalizarea acestui evenimet de către JANDARMERIA SIBIU!?

Răspunsul Jandarmeriei Sibiu la adresa înaintată de Cabinetul Individual de Avocat Gabi Rusu este catalogat de fanii echipei SCM Râmnicu Vâlcea ca fiind unul mincinos.

„Răspunsul este unul mincinos: așa cum se știe și din presă, la momentul sosirii salvării s-au acordat îngrijiri medicale fetiței mele și mai multor suporteri, fapt diametral opus celor susținute de Jandarmerie. Nu a solicitat nimeni transport la spital, dar au fost acordate îngrijiri. Având în vedere toate acestea, noi, suporterii am mers mai departe pentru aflarea adevărului și pedepsirea vinovaților, după ce Jandarmeria Sibiu s-a spălat pe mâini, acordându-ne amenzi nouă, fapt contrar celor petrecute în Sala Polivalentă Cisnădie. Spre dezamăgirea noastră, noi am fost identificați și amendați”, a mai spus liderul fanilor vâlceni pentru impactreal.ro.

Federația Română a sancționat clubul gazdă cu avertisment!
Au fost amendați după ce au fost gazați

Primesc ori ba? sancțiune acești indivizi care consumă o sumă frumușică din bugetul statului. Nu este pentru prima dată când JANDARMII își bat joc de acest sport!

Federația Română a sancționat clubul gazdă cu avertisment!

”FRH informează publicul că a luat la cunoștință incidentele produse la finalul meciului dintre Măgura Cisnădie și SCM Rm. Vâlcea, din etapa a șasea a Ligii Naționale Feminine de Handbal. Dorim să asigurăm opinia publică și pe toți iubitorii handbalului, că au fost demarate verificări cu privire la acest incident. Federația Română de Handbal își reafirmă angajamentul pentru promovarea fair-play-ului, a respectului și a comportamentului etic atât în teren, cât și în tribune. Asemenea incidente nu ar trebui să aibă loc într-un mediu sportiv sănătos și sunt inacceptabile în sportul românesc. Vom reveni cu detalii” a fost postarea dată publicității pe siteul oficial al Federației Române de Handbal.

Reamintim că nu este pentru prima dată când JANDARMII au gazat publicul, putem spune așa, din moment ce tu dai cu spray-ul lacrimogen într-o sală de sport. Au fost mai multe cazuri, dar îl remintim pe cel din 2019, când publicul a fost evacuat dn sală, de către jandarmeria Vrancea şi Bacău, precum şi ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea şi Poliţiei Locale Focşani. Partida dintre Steaua şi Dinamo din semifinalele Cupei României la handbal masculin, disputat la Focşani, a fost suspendat din cauza confruntărilor dintre galerii.

Citește si...

Gloria Bistrița s-a despărţit de nouă jucătoare

Ionuț Popa

Din Divizia A1 în PlusLiga!

Redacția

Rapid închide sezonul cu un BLAT, cu Măgura Cisnădie

Mircea M

Corona Brașov salvată de BLATUL cu SCM Rm.Vâlcea

Mircea M

Adio Liga Florilor pentru Dacia Mioveni. Ultimul loc la final de sezon

Mircea M

Turneul de menținere/promovare în Liga Florilor va avea loc pe teren neutru

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More