Întâlnire la Casa Olimpică!

by Redacția

Noul președinte al Federației Române de Handbal Constantin Din a avut o primă întâlnire oficială cu echipa din conducerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Mihai Covaliu, președintele COSR, a discutat cu cel care a câștigat săptămâna trecută alegerile la FRH despre susținerea continuă pe care forul olimpic o acordă acestui sport de echipă și despre campania de calificare la JO Paris 2024 a reprezentativei feminine.

Constantin Din a vorbit despre intențiile de schimbare ale echipei sale administrative și a pus accent pe educație și profesionalism când s-a discutat despre viitorul handbalului.

Mihai Covaliu a punctat investițiile Comitetului Olimpic și Sportiv Român la nivelul Centrelor Naționale Olimpice Pentru Juniori. La următoarea ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European, FOTE Banska Bystrica, din 24-30 iulie, România va avea în delegație și echipa feminină de handbal.

”Handbalul Sport Hațional” este o preocupare a președintele FRH care a vorbit cu Mihai Covaliu despre nevoia și importanța de a dezvolta această disciplină cu mari rezultate în trecut.

Citește și...