Inter din Serbia la HC Dunărea Brăila

Conducerea echipei Dunărea Brăila a anunțat pe pagina oficială de Facebook al șaselea transfer. Joacă pe postul de inter stânga, are 1,83m, o precizie mare în atac fiind a doua marcatoare în sezonul 2017-2018, în campionatul Serbiei, jucătoarea Bojana Milic a semnat un contract valabil pe două sezoane cu HC Dunărea Brăila.

În vârstă de 26 de ani, Bojana a semnat cu HC Dunărea Brăila din postura de deținătoare a Super Cupei și Cupei în campionatul Serbiei. 

„Sunt bucuroasă că mi s-a oferit șansă de a evolua la Dunărea Brăila. Cunosc campionatul din România și consider că este unul puternic și că se joacă un handbal de calitate. Îmi doresc ca impreună cu toți din echipa să ne atingem obiectivul și personal îmi doresc să demonstrez ceea ce știu și sunt sigură că aceasta colaborare mă vă ajută să mă dezvolt ca și sportiv”, a declarat Bojana Milic pentru sursa citată mai sus.

După Bianca Tiron şi Marina Dmitrovic formaţia pregătită de Aurelia Roşca le-a mai adus în această perioadă pe Tamires Morena Lima de Araujo (Kisvardai), Aneta Udriştioiu (CSM Bucureşti) şi Elena Şerban (CSM Galaţi).

Foto Dunarea Braila Facebook

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV