Ioana Bran: Activitățile de la minister sunt supuse unei analize

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran a precizat că în acest moment este în desfăşurare o analiză a activităţilor din minister, a stadiului de implementare şi de eficientizare a echipei informează Agerpres.

”O analiză internă a activităţilor din minister, a stadiului de implementare şi de eficientizare a echipei este în plină desfăşurare, pentru a avea o
imagine cât mai corectă şi clară şi pentru a stabili o prioritizare a demersurile care vor fi făcute. Vă asigur că după finalizarea acestei analize interne voi răspunde tuturor solicitărilor de presă şi voi avea un dialog constant, sincer şi deschis cu reprezentanţii mass-media”, a spus Ioana Bran pentru sursa citată.

”Eficienţa şi rapiditatea cu care ministerul Tineretului şi Sportului va implementa proiectele sunt strâns legate şi de comunicarea deschisă şi de respectul reciproc al tuturor celor implicaţi. Sunt sigură că am în dvs. un partener pe care pot conta şi sunt deschisă oricăror sugestii. Vă asigur de
toată implicarea mea pentru a rezolva provocările semnalate, astfel încât domeniile de tineret şi sport să poată performa la nivelul aşteptat de noi toţi”, a mai spus ministrul.

Între proiectele pentru 2018, Ioana Bran a amintit organizarea Turul ciclist al României în luna septembrie: ”Continuarea înfiinţării asociaţilor sportive la nivelul fiecărei instituţii de învăţământ din România. Este un proiect care se realizează împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Promovarea educaţiei sportive şi de voluntariat în şcoli. Aici vorbim şi despre programul ‘Campionii României’ în şcoală, liceu, universitate, program lansat în noiembrie 2017 pe care îl vom continua an de an. Organizarea competiţiilor interşcolare, componentă a programului ‘România în mişcare’. Prioritizarea federaţiilor sportive. S-au făcut deja anumite demersuri şi intenţionez să le continui. Este vorba de a prioritiza 10-15 federaţii în categoria de interes naţional şi 10-15 federaţii în categoria de sporturi de perspectivă. Să nu uităm de organizarea competiţiilor de amploare şi aici discutăm despre Turul ciclist al României, un program ce va fi demarat în septembrie 2018. Va fi realizat în parteneriat cu FR de Ciclism şi cu autorităţile locale de pe raza circuitului stabilit şi anume în cele 5 judeţe”, a spus Ioana Bran.

Sursa Agerpres

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate