Ioana Bran: Am practicat voleiul, nu îmi este necunoscută noţiunea de sport

Ioana Bran, deputat PSD, a declarat  că a practicat voleiul, înainte de a absolvi Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj:

„Am practicat volei, nu îmi este necunoscută noţiunea de sport. Ştiu ce înseamnă un cantonament. Ştiu că sportul se ghidează după un anumit principiu şi acela de a şti să pierzi cu demnitate şi de a şti să câştigi cu fair play. E un principiu care ar trebui să fie universal valabil în orice pas al vieţii mele”.

„Dincolo de experienţă managerială, cred că faptul că sunt cel mai tânăr ministru desemnat în acest guvern poate fi un avantaj. Cred că nevoile tinerilor sunt cel mai bine cunoscute de către un tânăr şi cred că fără sport şi fără sportivi nu putem avea o naţiune cunoscută peste hotare şi o naţie sănătoasă. Intenţionez să continui proiectele începute de colegul meu (Marius Dunca – n.r.), iar pe de altă parte acţiunea. E mai greu să obţii rezultate în politicile de tineret şi sport fără ritm şi dinamică în măsuri.”, a spus Ioana Brad în materialul de prezentare al obiectivelor sale. 

“Pornesc în acest mandat de ministru cu trei priorități principale:
1. Susținerea mult mai eficientă a sportului de performanță
2. Creionarea și implementarea unei strategii coerente în ceea ce privește sportul de masă
3. Realizarea unor proiecte și activități care să aibă ca finalitate satisfacerea unor nevoi concrete ale tinerilor din România și care să le permită acestora să aibă o voce puternică și respectată în toate domeniile care îi privesc direct.
Îmi doresc să văd steagul României cât mai sus, în cât mai multe competiții dar în același timp îmi doresc să văd cât mai mulți tineri redescoperind plăcerea de a practica unul sau mai multe sporturi la nivel de amatori.
Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă promit că voi face tot ce îmi stă în putere să mă ridic la nivelul așteptărilor dumneavoastră.” a scris Ioana Bran pe pagina de socializare.

Cu 21 de voturi pentru şi 12 împotrivă, deputata PSD Ioana Bran, ministru desemnat, a primit luni avizul favorabil al celor două comisii parlamentare de învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport. 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate