Ioana Bran: Sportul de performanţă şi sportivii mondiali sunt mândria noastră naţională

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a afirmat, într-o declaraţie de presă ca sportul de performanţă şi sportivii mondiali sunt mândria noastră naţională drept urmare își dorește implementarea cât mai rapidă a măsurilor şi proiectelor din programul de guvernare. 

“Tinerii şi sportul sunt domenii vitale pentru o societate care doreşte să fie cunoscută internaţional şi vrea să aibă generaţii capabile. Sportul de performanţă şi sportivii mondiali sunt mândria noastră naţională, trebuie să investim în acest lucru şi în tot ce înseamnă infrastructura sportivă, resursa umană, viitorii sportivi. Trebuie construim un cadru prin care federaţiile şi cluburile sportive să-şi recruteze viitoarele talente şi nu în ultimul rând să le oferim sportivilor cele mai bune condiţii de antrenament.

Voi fi un ministru care va aduce oamenii lângă oameni. Sunt un ministru tânăr și știu că tinerii sunt o resursă importantă a fiecărei nații. Recomand tinerilor să se implice activ, să nu stea deoparte, deoarece ei cunosc cel mai bine provocările pe care le au. Programele dezvoltate de Minister prin taberelele vocaționale și sociale, promovarea voluntariatului, a educației civice și a implicării sociale în parteneriat cu alte instituții, dar și crearea și îmbunătățirea unor programe care să se adreseze tinerilor proveniți din medii dezavantajate pentru integrarea socială și financiară a acestora sunt programe pe care ministerul se va concentra în perioada următoare.

Prioritatea zero o reprezintă în acest moment implementarea cât mai rapidă a măsurilor şi proiectelor din programul de guvernare. Rămân acelaşi om devotat oamenilor care îndrăznesc să creadă în România! Acelaşi om devotat tinerilor din această ţară şi aspiraţiilor lor.” a declarat Ioana Bran, Ministrul Tineretului și Sportului.

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate