Ionela Stanca si-a reziliat contractul cu Oltchim

Petre Berbecaru, a anunţat, pentru agenţia Mediafax, că pivotul Ionela Stanca şi-a reziliat contractul cu echipa vâlceană.

Ionela-StancaOltchim Râmnicu Vâlcea a rămas cu doar doi pivoţi, după ce Ionela Stanca şi-a reziliat joi contractul cu campioana României din ultimele şase sezoane.

„Acum am încheiat discuÅ£iile telefonice cu jucătoarea, dar şi cu avocata ei şi pot anunÅ£a că a avut loc rezilierea contractului. Stanca nu va face nici deplasarea de mâine la Budapesta, pentru meciul cu FTC. Îmi asum toate declaraÅ£iile şi spun în felul următor în ceea ce o priveşte: toate acestea se întâmplă în condiÅ£iile în care clubul a făcut pentru ea mai mult decât pentru orice jucătoare română, inclusiv plata pe perioada cât a fost însărcinată.

Ionela Stanca a depus memoriu la Federaţia Română de Handbal la sfârşitul lunii februarie, pentru a fi declarată liberă de contract, din cauza întârzierii de peste 60 de zile a salariilor.

Preşedintele clubului Oltchim a mai declarat că portarul Silvia Navarro, interul Alexandrina Cabral Barbosa şi centrul Allison Pineau nu vor pleca de la Oltchim

Citește si...

Elena Șerban continuă încă doi ani la Dunărea Brăila

Oana B

Antrenorul de la Corona Braşov, demis

Oana B

Simone Bohme s-a despărțit de CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Florentin Pera: Trofeul Carpaţi, o oportunitate pentru a ne edifica în privinţa lotului pentru Mondial

Ionuț Popa

Ultimatum pentru Adrian Vasile: Turneul Final sau pleacă de la CSM București!

Oana B

Lăsați sportivii în pace

Vasile.M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More