Ionuţ Stroe: După alegeri MTS va lua în calcul o posibilă revenire a spectatorilor!!!

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a precizat că instituţia pe care o conduce va lua în calcul abia după alegeri, posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane, dar în anumite condiţii. Până atunci guvernanții sunt în plină campanie electorală iar multe competiții sportive (handbal, volei – seniori și juniori) vor trebui să fie răbdători cu ministrul și guvernanții. Legat de sportul care se desfășoară în sălile de sport, NIMIC!

După alegeri ministrul sportului are în agendă posibilitatea revenirii spectatorilor!

„La 1 octombrie se va face la nivelul guvernului o evaluare generală a impactului măsurilor luate în ultima perioadă, adică deschiderea școlilor, a anumitor activități sportive, a cinematografelor, a restaurantelor, precum și, bineînțeles, impactul campaniei electorale.” se arată în counicatului ministrului Ionuț Stroe.

În EUROPA se poate la noi NU!

Ministrul sportului, guvernanții, sunt toți în campanie electorală, nu prea le pasă de sportul de performanță, blocând în continuare debutul handbalului în forma normală. În alte țări, care au raportate mai multe cazuri de CORONAVIRUS  față de țara noastră, se poate juca handbal cu spectatori în sală, având o regulă simplă, masca obligatorie! Din păcate în România nu se poate, pentru că politicienii noștri sunt în plină campaniei electorală.

„Ministerul Tineretului și  Sportului are pentru data de 1 octombrie două obiective în agendă, după această evaluare. Primul este posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane în acest an, la sfârșitul acestei toamne, într-un număr și în condiții clar și bine definite, iar al doilea este un set de măsuri care să permită reluarea competițiilor la nivel de copii și juniori și la ligile inferioare. Responsabilitatea organizării de meciuri cu spectatori aparține în egală măsură autorităților, care trebuie să ofere aceste norme legale, dar și organizatorilor acestor meciuri.” mai spune Ionuț Stroe pe pagina de socializare.

Deci până după alegeri competițiile seniorilor și juniorilor sunt puse în așteptare, simplu,  ce contează încă 15 zile în plus.

Citește si...

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Andrada Vincze, psiholog sportiv: „Nu trebuie avem așteptări nerealiste cu privire la performanță

Redacția

Gala Sportului Românesc 2023 oferă premii la 19 categorii

Redacția

Bugetul sportului este de 104 milioane de lei. Elisabeta Lipă după sistarea finanțării de către ANS!

Oana B

Constantin Din: E o neînţelegere, handbalul va primi finanţare

Mircea M

Rușinea handbalului românesc. Imaginile de toată jena

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More