marți, august 16, 2022

Ionuț Stroe: Va fi o oră de sport în plus, în condiții speciale, începând din anul școlar viitor, plus “soluții digitale pentru sport online”

by Redacția

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că, începând din anul şcolar viitor, elevii vor avea o oră de sport în plus, care va fi adaptată condiţiilor speciale impuse de epidemia de COVID-19, informează AGERPRES.

„Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropo de ore de sport online, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport”.  a precizat Stroe.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii