Iosif Rotariu: Dacă vrem ca nivelul fotbalului românesc să crească trebuie să investim în copiii noştri

Unul dintre marii fotbalişti ai României în perioada anilor 1980-2000, Iosif Rotariu, a participal la la ediția a XIII-a a Cupei Viitorul care capătă de la an la an o amploare tot mai mare și se bucură de recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional. Pentru naționala României a evoluat de 25 de ori și a jucat la echipe cu renume cum ar fi: Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Extensiv Craiova și Galatasaray Istanbul.

“Sunt pentru prima dată la “Cupa Viitorul” şi mă bucur foarte mult că am fost invitat. Este extraordinar să văd că sunt astfel de condiţii pentru copiii care practică fotbalul la acest club. Știu că la acest turneu vor participa multe echipe de juniori. Fotbalul din România trece printr-o perioadă destul de grea, tocmai de aceea trebuie să dăm încredere copiilor şi să investim în ei. Dacă ne dorim ca nivelul fotbalului românesc să crească şi să nu fim nevoiţi să aducem jucători din afara ţării, trebuie să investim în copiii noştri”, a declarat Iosif Rotariu.

 

A jucat timp de 20  la Poli Timişoara

42 de goluri a înscris mijlocaşul pentru formaţia alb-violetă

 

Ediţia a XIII-a a Cupei Viitorul se desfășoară în perioada 21-25 august fiind organizată pe şase categorii de vârstă: 2004, 2006, 2007, 2008, 2009 şi 2010. 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate

Leave a Reply

Your email address will not be published.