duminică, iunie 26, 2022

Isabel Guialo a semnat pentru CS Rapid

by Mircea M

Handbalista Isabel Guialo a semnat pentru campioana României, CS Rapid, a anunţat, marţi, clubul bucureștean pe pagina sa pe Facebook.

Vine de la echipa Fleury Loiret și are în palmares prezenţe notabile la Campionatele Mondiale, două ediţii ale Jocurilor Olimpice, campionatul Africii şi al Angolei.

Guialo a fost cea mai bună marcatoare a Angolei la Campionatul Mondial din 2019, titlul de cel mai bun centru în Campionatul African (2018), medalia de aur în Campionatul Africii în 2020.

Sorina Tîrcă şi-a prelungit recent contractul cu Rapid pentru încă 2 ani. Interul stânga a avut un sezon de excepţie în tricoul alb-vişiniu încheind pe locul 4 în topul celor mai bune marcatoare din Liga Florilor MOL, cu un total de 146 de goluri.

Anterior Eliza Buceschi, Denisa Dedu, Alexandra Badea, Diana Ciucă, Gabriela Perianu şi Alexandra Trifan şi-au prelungit contractele.

Rapid a făcut mai multe transferuri pentru sezonul viitor: interul stânga francez Orlane Kanor (Metz Handball), interul dreapta spaniol Irene Espinola Perez (Neckarsulmer SU), extrema stângă spaniolă Jennifer Gutierrez Bermejo (Borrusia Dortmund), portarul croat Ivana Kapitanovic (Metz Handball), pivotul Lorena Ostase (CSM Slatina) şi interul dreapta francez Alexandra Lacrabere (Chambray Touraine).

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii